Nyheter

Om mig..

2021-11-05 17:43
Om mig..

Hej!


Från början trodde jag inte riktigt på det här med yoga. Jag trodde yoga var något för smala, uthålliga, harmoniska personer som lever på grönt te och smoothies och kan sitta still och inte tänka på någonting i en evighet.

Jag upptäckte så småningom varför jag fortsatte gå på yoga, för att känslan av att stå på mattan gav mig samma känsla av "här och nu" som när jag satt på hästryggen när jag var yngre. Både kropp och knopp mjuknade och lugnade sig.


Jag är inte perfekt, jag kan inte utföra alla avancerade positioner, jag kan inte meditera hur länge som helst och ingen kan sluta tänka. Jag blandar ihop höger och vänster, glömmer ibland namnen på positionerna (oavsett sanskrit eller ej) och bjuder på mig själv. Men jag försöker också ge dig utrymme att lära känna din kropp, andas, ladda batterierna och kanske locka fram ett skratt.


MEN, det är just därför jag vill leda yoga. Jag vill att man ska kunna yoga oavsett kroppsform, rörelseomfång, ålder osv.

Din form av positionerna kommer inte se ut som min. Och det är inte meningen heller då ingen av oss ser exakt likadan ut. Det viktigaste är inte att det ser bra ut utan det viktigaste är att hitta en bra känsla för dig i din kropp.

.

Vi spenderar så mycket tid i vårt huvud och tror gärna att alla tankar är sanna. Men så är inte fallet. Vi är så mycket mer än de där huvudfotigarna man ritade som barn.

Vi behöver våga landa mer i våra egna kroppar och förhoppningsvis även bli vän med den.

Och vi alla behöver paus ifrån springandet i ekorrhjulet ständigt på jakt efter något mer, nytt och bättre. Oavsett om ekorrhjulet egentligen innefattar ett stillasittande jobb, stress eller hård fysisk träning.


Mina utbildningar -

200h via Everyday Yoga School

300h Traumaanpassad yoga


Vi ses på mattan!

Varma hälsningar

Mysan